• Speeddaten

Voorwaarden

Bij de reservering van een speeddate avond bij speeddateavond.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Betaling

De reservering van een speeddate avond is inclusief BTW, reserverings- en administratiekosten.

Annulering

Tot uiterlijk 4 dagen voor de opgegeven datum kun je annuleren en daarmee omboeken naar een volgende speeddate avond. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Bij annulering binnen 4 dagen voor de opgegeven speeddate avond, vervalt het recht op een latere deelname. Wel kun je iemand anders (van hetzelfde geslacht) voor jou in de plaats laten deelnemen.

Verplaatsing

We laten een speeddate avond doorgaan als er minimaal 10 heren en minimaal 10 dames hebben gereserveerd. Als we niet aan dit minimum komen schuiven we de avond door naar een andere datum, zodat meer singles zich kunnen inschrijven. Je ontvangt een email waarbij je er ook voor kunt kiezen de speeddate te verplaatsen naar een andere gelegenheid. Wij geven bij een verplaatsing van een speeddate geen geld retour.

Bij 10 reserveringen van ieder geslacht gaat de speeddate avond door. Helaas kan het voorkomen dat een aantal personen niet op komt dagen. Dat is voor ons ook niet te voorzien. Hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.

Leeftijdscategorie

De speeddateavonden worden aangeboden in verschillende leeftijdscategorien. Speeddateavond heeft het recht mensen te weigeren/verplaatsen tussen de verschillende leeftijdscategorien.

Matchmail

Je hebt ons de juiste contactgegevens verschaft waardoor wij in staat zijn de Matchmail na een speeddate avond binnen 24 uur te verwerken (op werkdagen). Aan deze 24 uur kunnen geen rechten worden ontleend.

Dategarantie

Heb je geen enkele ja ingevuld op de matchkaart, dan heb je recht op één gratis speeddate. Hiervoor ontvang je in je Matchmail een actiecode die persoonlijk is en na 7 dagen vervalt. Na 7 dagen is de Dategarantie niet meer geldig.

Deze Dategarantie is persoonlijk en éénmalig. Je hebt alleen recht op een herkansing als je ervoor kiest om geen enkele ja in te vullen op je matchkaart. We geven geen gratis herkansing als je geen match hebt.

Privacy

De gegevens die je invult worden discreet behandeld, alleen gebruikt voor eigen communicatiedoeleinden en niet aan derden verstrekt. Op de matchkaarten komen alleen je voornaam en eerste letter van je achternaam te staan. Bij een wederzijdse match wordt alleen je mailadres gecommuniceerd met je match. Bij het reserveren van een speeddate ga je ermee akkoord dat bij een wederzijdse match je email adres wordt gecommuniceerd met je match.

Wij hebben maatregelen genomen om je gegevens tegen misbruik te beschermen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel misbruik door derden van gegevens die je (via onze diensten) aan derden verstrekt.

Speeddateavond.nl behoudt zich het recht voor om personen die reeds hebben geboekt alsnog uit te sluiten van deelname wegens omstandigheden. Hieronder wordt onder andere het gedrag verstaan; indien het gedrag van een klant hiertoe aanleiding geeft kan de betreffende persoon van deelname worden uitgesloten. Dit kan ook ter plaatse het geval zijn. Wij geven in deze gevallen geen geld retour.

Cadeubon/Waardebon

De cadeaubon/waardebon vertegenwoordigt de waarde die vermeld staat op de bon. Indien u gebruik maakt van een waardebon, maakt u gebruik van een actie. Per persoon kunt u maximaal van 1 actie of aanbieding gebruik maken.

Huisregels

Op een speeddate avond dien je je te houden aan de huisregels van de horecalocatie. Indien je je hier niet aan houdt vervalt het recht op deelname aan de speeddate avond. Wij geven in dit geval geen geld retour en sluiten je uit van deelname in de toekomst.

Eigen risico

Speeddateavond.nl stelt zich niet aansprakelijk voor gebeurtenissen die eventueel voortvloeien uit contacten tussen bezoekers. Het gebruik maken van de diensten van speeddateavond.nl is geheel op eigen risico. Speeddateavond.nl, noch haar bestuurders, werknemers, vertegenwoordigers zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor geleden schade.

  • Ontmoet 15 tot 20 singles op één avond!
  • 91% kans op een match!
  • Geen leuke date, gratis herkansing!
  • Gegarandeerd een gezellig avondje uit
  • Duizenden singles gingen je voor
  • Lage prijs, vanaf € 14,98

AANBIEDING

Speeddaten vanaf € 14,98! 
Profiteer van deze vaste lage prijs en boek nu je speeddate. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Speeddate avond

Een speeddate avond is een leuke, gezellige, relaxte en efficiënte manier om op een avond veel singles te ontmoeten. Je ontmoet op een speeddate avond rond de 20 singles. Na een gesprek van drie minuten per date beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou! In het begin vind je het misschien een beetje spannend, maar je zult zien dat je het na 2 a 3 rondes daten al snel heel gezellig zult gaan vinden.
Kortom: speeddaten is gegarandeerd een gezellig avondje uit!

buiten-speeddaten.jpg

speeddaten.jpg