• Speeddaten

Programma Speeddate avond

De speeddate avond start om 20:00 uur. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Welkomstdrankje

Bij aankomst op de speeddate locatie word je welkom geheten door onze leuke speeddate hosts die je een welkomstdrankje aanbieden. Deze speeddate hosts overhandigen je ook je matchkaart. Op deze matchkaart staan je voornaam en je tafelnummer vermeld en hierop geef jij aan welke dates je nog eens wilt ontmoeten. Als iedereen is gearriveerd zullen de speeddate hosts een korte uitleg geven over het verloop van de speeddate avond en gaan we van start met het speeddaten.

Drie minuten

Iedere speeddater gaat zitten aan het tafeltje met het tafelnummer dat staat vermeld op de matchkaart. Het speeddaten kan van start gaan! Iedere speeddate duurt drie minuten. Dit lijkt kort, maar drie minuten is lang genoeg om te weten of er een klik is of niet. Na iedere date geef je aan op je matchkaart middels een ja of een nee of je deze date nog eens wilt ontmoeten. Na drie minuten gaat er een belletje. De dames blijven zitten, de heren schuiven een plaatsje door naar de volgende date en de nieuwe drie minuten gaan weer in.

Pauze

Ongeveer om de 7 a 8 dates is er een korte pauze. Je kunt een drankje drinken aan de bar (en misschien nog even langer praten met die leuke date van net!). De speeddate avond eindigt rond 22.30 uur.

Na het speeddate event

Als je alle dates hebt ontmoet is de speeddate avond afgelopen. Je levert de matchkaart in bij één van onze speeddate hosts. Deze gaan kijken of er matches (wederzijdse ja) zijn. De volgende dag krijg je dit te zien in je matchmail. Maar de gezelligheid op deze speeddate avond is nog niet voorbij! Veel mensen blijven aan de bar hangen om nog iets te drinken en gezellig na te kletsen met andere speeddaters.

Matchmail speeddate avond

De volgende dag krijg je onze matchmail. Als er een wederzijdse ja is ingevuld op de matchkaart krijg je elkaars e-mailadres en kun je zelf een vervolgafspraak maken.

Dategarantie

Geen enkele ja ingevuld? Bij ons ontvang je éénmalig gratis een herkansing op een andere speeddate avond. Je ontvangt van ons in je matchmail een unieke code waarmee je binnen 7 dagen gratis een plaats voor een speeddate avond kunt reserveren. Wederom 20 singles voor jou om kennis mee te maken.

Een speeddate avond is gegarandeerd een gezellig avondje uit!

  • Ontmoet 15 tot 20 singles op één avond!
  • 91% kans op een match!
  • Geen leuke date, gratis herkansing!
  • Gegarandeerd een gezellig avondje uit
  • Duizenden singles gingen je voor
  • Lage prijs, vanaf € 14,98

AANBIEDING

Speeddaten voor slechts € 31,00! 
Profiteer van deze vaste lage prijs en boek nu je speeddate. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Speeddate avond

Een speeddate avond is een leuke, gezellige, relaxte en efficiënte manier om op een avond veel singles te ontmoeten. Je ontmoet op een speeddate avond rond de 20 singles. Na een gesprek van drie minuten per date beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou! In het begin vind je het misschien een beetje spannend, maar je zult zien dat je het na 2 a 3 rondes daten al snel heel gezellig zult gaan vinden.
Kortom: speeddaten is gegarandeerd een gezellig avondje uit!

buiten-speeddaten.jpg

speeddaten.jpg