Speeddaten in Rotterdam

Onze speeddateavonden in Rotterdam vinden plaats in Cafe Restaurant Floor.

 

Cafe Restaurant Floor
Schouwburgplein 28
3012 CL Rotterdam

  • Ontmoet 20 singles op een avond!
  • 91% kans op een match!
  • Geen leuke date, gratis herkansing!
  • Gezellig avondje uit!
  • Duizenden singles gingen je voor!
  • Laagste prijs van Nederland! Vanaf €14,98!
RotterdamRotterdamRotterdam
Error (0)

Agenda

Mooie Speeddate ervaringen

Wij ontvangen veel mailtjes van speeddaters met bedankjes en leuke speeddate ervaringen. Deze mailtjes zijn heel leuk om te lezen. Wij kijken er altijd naar uit! Wil jij jouw speeddate ervaring ook met ons en andere delen, stuur je ervaring dan naar info@speeddateavond.nl. Plaatsen wij het op onze website en in onze nieuwsbrief. Zoals gezegd; wij kijken er naar uit!
Lees hier enkele ingezonden speeddate ervaringen

AANBIEDING

Speeddaten, tijdelijk vanaf € 14,98! Deze aanbieding is alleen geldig voor reserveringen in de actieperiode. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Kom speeddaten in Rotterdam

Ben je single en wil je graag een leuke date? Kom speeddaten in Rotterdam! Ontmoet 20 singles op een avond onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van drie minuten per date beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou...
Meer informatie over speeddaten.

avond-uit.jpeg

Speeddate avond, een leuke avond uit

Een speeddate avond is een leuke avond uit waarbij je veel nieuwe mensen leert kennen. Veel speeddaters gingen je voor en hebben leuke contacten overgehouden aan een speeddate. En wie weet zit die ene voor jou hele speciale persoon er deze speeddate avond wel bij? Kortom: speeddaten is een gezellig avondje uit!
Meer informatie over speeddaten.

speeddateavond overzicht.jpg